dilluns, 16 d’abril del 2012

Cap de Creus 2012

Aquesta setmana anem al Cap de Creus!
Ruta maquíssima, que ja coneixem, però que a la que aquest any afegirem la arribada al Monestir de Sant Pere de Rodes, canviant la pujada des de Palau Saverdera, per no travessar aquell fantàstic corriol "100% ciclable". Esperem que sigui com a mínim igual de fàcil :-)
Per motius familiars, en Lluís i un servidor sortirem dissabte. I tots els que vulgueu esteu convocats per sortir a les 6:30 des de Cal Panzer (hi ha 1 hora de camí fins a Roses).
Per qui no es recordi de l'any passat, la ruta son casi 80 Km, i vàrem estar 9 hores per fer-la, amb 1 hora per esmorzar a La Valleta, i 1:30 per dinar a Cadaqués.

Salut i força al canut!

Actualització.

Un altre ruta perfecta.
El millor, els paisatges sense dubtes, i en segon lloc tot el camí. La pujada a peu fins l'ermita de Sant Onofre. La pujada per la riera que surt des de La Valleta. El camí de ronda entre Llançà i Port de La Selva. Els corriols entre Port de La Selva i Cadaqués.
Una maravella!
Al final han sortit:
 + 78 Km.
+ 2160 mts. de desnivel positiu
+ Temps en moviment 5:45'
+ Temps total 10:00
+ % mitjà de pujada: 7,3%
+ Velocitat mitjana en moviment: 13,4 Km/h
+ índex IBP: 155



I aquí, ho que he pogut recuperar del material de vídeo...

4 comentaris:

  1. Pues jo vinc el dissabte, perque el diumenge tambè tinc compromisos familiars

    ResponElimina
  2. Hoooola a tots! Aquest finde no sortiré :(
    Que ho passeu moooooolt bé!!
    Ns veiem aviat ;)
    El Nen.

    ResponElimina
  3. NOIS..! El Domingo a las 19.30 de la tarde estais invitados a la exibicion de Baile de Salon que me toca hacer en BONMATI (angles).. es en el local polivalente del centro del pueblo.. ala..ya lo sabeis quien quiera ver mi "lado oscuro" alli estare.. F.A.

    ResponElimina