dimecres, 1 de juny del 2011

Turó de l'Home

Aquest cap de setmana tenien previst fer Vidreres-Turó de l'Home, però alguns "pitufillos" han comentat que volen fer només Vidreres-Arbúcies.
Sumant que jo aquesta setmana vull sortir dissabte, per motius d'agenda, la planificació queda així:
- Sortida dissabte: Fins Arbùcies amb cotxe, sortint a les 7:00 o 6:30 de Vidreres per fer Arbúcies-Montsoriu-Turò de l'Home. Aquesta son uns 65Km amb 2.400mts. Porteu entrepà i vi.
- Sortida diumenge: La que us vagi bé, que ja sou grandots :-)

Actualització:
Hem començat a pedalar a 2/4 de 8. Les primeres 2 hores han sigut perfectes. Fins que va començar a ploure. a partir d'aquí ha sigut que te cagues! Ens ha vingut al cap la Èpic (ja sabeu perquè ;-)  ). Pujant encare s'aguantava bé, però baixant hem passat més fred que a la primera comunió del Yeti!
Total, que no hem pogut fer tota la ruta prevista, però hem gaudit molt.

Total 40 Km. i 1400 mts de desnivel de pujada.

3 comentaris:

  1. Buenas a todos

    El sabado tengo compromiso i no puedo venir, la verdad que me gustaria hacerla, el domingo a las 7.00 horas a Cal panzer, tambien salen El Nen, Nando y el Gaseosa

    PD. Para la semana que viene poner el chubasquero i las botas de agua en la maleta pero que no pase de los 8Kg............

    ResponElimina
  2. Hola mariiicaaaaas!!!
    En Joan i un servidor sortirem demà a 2/4 de 7, si el temps no ho impedeix. Si voleu, paseu demà al vespre per recollir el GPS, si voleu fer la mateixa ruta el diumenge.

    ResponElimina
  3. yo sortire Disabte a 1/4 de 5,
    La ruta, 4 camins fins a casajuna, bar Manolo casajuana i pacasa a comer

    que vagi be....

    ResponElimina