divendres, 2 de juliol del 2010

Salida 4 de julio

Bones socis

Debido a las altas temperaturas de estos dias saldremos de Cal Panzer a las 7.30 horas, dos horas mas o menos de pedaleo y a comer un desayuno de antaño,Toni a las 10.00 horas a can manolo

PD. Nen, ¿Como van las cenas de antaño en Suiza?

8 comentaris:

  1. Eiiiva ya estoy aqui!!!!

    Siento no haber podido salir el sabado pero he preferido descansar despues de una dura semana en tierras lejanas sin comidas de antaño ni lentejas hechas al chup chup durante las noches....

    A cuidarse y nos vemos pronto!!!!

    ResponElimina
  2. Ns veurem avui al tradicional sopar de Mas Flacia????

    Una pregunta qui te el GPS maldito? me'l podríeu deixar m'ho digueu i ja el passaré a buscar! i demà es farà alguna sortideta?? jo no se si vindré pq tic agafant unes jornades de descans desprès d'acabar la temporada, com se hacia en antaño, je!

    Salut!!!

    ResponElimina
  3. El "peassso" GPS ho tinc jo!
    No parlis malament d'ell, que és molt sensible, i si ho sent a veure com s'ho pren!

    ResponElimina
  4. Que paseis unas buenas vacaciones de verano y los que añoren esas rutas de antaño o los calamares (ratafia)ya saveis lo que haga falta por un amigo nos vemos en la seu con o sin bici.

    ResponElimina
  5. Hoola a todas!! Aprofitant la meva setmana de vacances ahir vaig decidir fer una volta amb la meva estimada desprès de 1,5mesos de divorci,je! Fins a terra negra i tornar...buf quina tibantor a les cames!! Ale ja veieu que el nen va fent la pretemporada aviam quin dia sortim!!!!

    Que tingueu unes mOOOOlt BONES VACANCES!!!!

    ResponElimina
  6. El que quiera revajar esa barriga de cerbeza o de tinto de verano el domingo a las 7,30 salimos ,vaciamos y la llenamos de calamares pa no perder las buenas costumbres.

    ResponElimina
  7. Cesc- Hola petardas! Com ja li vaig comentar en Lluis, l'altre dia vaig trobar una ruta anomenada TRINXAT. Crec que podria ser d'interés per la pròxima trencacames anual. Entreu a la web i poseu dentetes.

    SALUT I PEDALS

    ResponElimina