dilluns, 28 de setembre del 2009

ROAD BOOK SANTA COLOMA 2009, SUPERADA!!

Road Book Santa Coloma 2009 superat!

Hola amics.
Doncs tal i com diu el títol, aquest cap de setmana passat el Club Ciclista de Vidreres ha superat la dura prova de la Road Book que organitza el CCFarners de Santa Coloma. I a continuació us explicaré perquè dic això.

Ens varen donar el tret de sortida a les 9:05.
Van començar amb molta força, i a les 10:00 ja havien fet els primers 10Km, amb fortes pujades, però amb baixades lo suficientment tècniques com per fer que anéssim més lents que a les pujades, i provocar la caiguda de un parell de "pitufos" (Salvi i Fernando van comprovar aviat que encare els hi falta una mica de tècnica baixant corriols).
A partir del primer avituallament, semblava que tot aniria sobre rodes, i van continuar pujant i baixant corriols i camins a bon ritme.
Varem arribar al segon avituallament i van començar el problemes.
Només sortir d'aquest avituallament, en la primera rampa, les cames de en Salvi van dir prou de cop, i amb els bessons com pedres, va caure de la bicicleta.

A partir d'aquest moment el ritme del grup es va alentir, doncs només podia pujar a la bici durant les baixades, fent a peu totes les pujades. I encare faltaven 15 Km de trenca cames.

En Salvi encara va suportar dues hores més de patiment, però a falta de 4 Km per arribar a la meta les seves cames ja ni tan sols l'hi podien mantenir de peus a sobre la bici en les baixades, així que van decidir abandonar tots plegats.

En arribar a la cruïlla de l'ermita de Farners, van baixar directes cap a la meta, al Parc de Sant Salvador.
Però no podien tacar el nostre expedient amb una retirada en mig de la batalla, així que una vegada acompanyat en Salvi fins a la meta, en Lluis i jo varem decidir continuar i acabar la Road Book, per tots.


Així que varem pujar de nou fins a Farners, i reiniciar la cursa on l'havien deixat, baixant cap a Santa Coloma per mig d'uns corriols força durs. Tant que ens varem passar de llarg una de les cruies, i encare van tenir que retrocedir 1 Km més del conte, i en pujada.


Al final van arribar a la meta, els últims, però ho vàrem aconseguir. I amb nosaltres tot el grup.

Amb dos collons!!

Us espero en la pròxima Road Book de Girona, el 23 de Novembre.

7 comentaris:

  1. Gracias Toni y Lluis por dejar al cc vidreras entre los mejores,las fotos demuestran la buena planta que tenemos.pd como estaba la butifarra

    ResponElimina
  2. ME LLENA DE ORGULLO Y SATISFACCION.
    Bromas a parte, espero que esteis bien ya que a mi me duele el culo de algun que otro percance que me lleve bajando, pero nada grave estoy dispuesto a hacer el road book de Girona, como dice Toni, si vamos todos, al Nen y Josep les preparo un par de soportes que lo resisten todo incluso las caidas.
    El Salvi tambien lo probo en un corriol muy tecnico " si alguien lo a grabado que me lo pase "


    P.D. La buti estaba muy buena pero nos falto la ratafia

    ResponElimina
  3. Hola atodos
    Aún estoy vivo, pero tengo las piernas como rocas, la verdad que aún no entiendo lo que ma paso, desidratación y cansancio, no lo se pero la verdad que lo pase muy mal los ultimos kilometros mas largos de mi vida en bicicleta, lastina porque hubiermaos llegado bien. lo siento gaseosa

    ResponElimina
  4. NO esperaba menos de vosotros,pero ya no teniais que haber bajado con SALVI y conmigo

    ResponElimina
  5. Es que si no bajamos con vosotros..., si sumas que tú te pierdes para ir del baño a la cocina en tu propia casa, y que Salvi estaba a punto de perder el conocimiento, seguramente aún estaríais dando vuelas por las montañas de Santa Coloma.

    Un besito, mariconazos!!

    ResponElimina
  6. Primeramente a mi compañero el picha:

    Que conste en el acta que si baje hasta el coche tambien era para ver si me pagabas la incripcion que aun me debes.


    Salvi
    No te preocupes que un gatillazo betetero lo tiene cualquiera , no fue uno de tus mejores dias y seguro que tendremos ratos mejores para recordar.
    Tenemos que cojer mas experiencia para el road book de Vidreres

    Joan
    Contigo nada que decir hasta que nos tomemos la ratafia.

    Toni
    Que final de road book mas guapo que se perdieron.

    ResponElimina
  7. Heeeva!!!Ya veo que no puedo dejaros solos pq la liais...Al final tendre que buscar una nueva pandilla pq veo que estais un poquito mayores jejejjejjejjej!!!!!!!!!!!!!!!

    Ya me contareis la aventura nos vemos el domingo que ya tengo mono de bici!!

    Nos vemos compañeros

    PD: Alguien me ayuda con los numeros?¿?¿?¿?¿?

    ResponElimina